Ruxandra Bar feat. TWO – Casablanca (piesa noua)

Dupa super hitul Feelings on fire, care s-a bucurat de un real succes pe cand baietii erau parte din trupa Akcent, Ruxandra Bar, Mihai Gruia si Sorin Brotnei s-au reintalnit pentru o noua colaborare – Casablanca.

Sunt foarte incantata de featuringul cu TWO mai ales ca este a doua colaborare cu baietii, prima fiind cu Akcent pe piesa „Feelings on fire”. Sper ca acesta reuniune sa fie bine primita de catre fani si le promit ca vor avea parte de multe surprize in continuare. Vreau sa le multumesc lui Mihai si Sorin cu ocazia lansarii piesei, pentru sprijinul pe care mi-l ofera in cariera muzicala.”

TWO: “Ne bucuram mult de aceasta noua colaborare cu Ruxandra Bar, o artista in care credem mult si cu care am mai cunoscut succesul pe vremea cand trupa Akcent era in topuri! Piesa “Casablanca” este o piesa in care credem foarte mult si ne-am bucurat mult ca Ruxandra s-a potrivit de minune pe refren. Speram ca piesa sa ajunga la sufletele celor care o vor asculta.”

Ruxandra Bar a lansat recent si un alt single, Tres Jolie, care sa ii marcheze intoarcerea in muzica. Baietii de la TWO vin cu piesa dupa piesa – i-am ascultat cu Theea si Fantoma din viitor, Yalla Habibtisi You and I in featuring cu Mellina.

Ce ziceti de piesa, ajunge pe radio?