JO, Edward Sanda & Nadir – Mai buni (nu doar de Craciun)

JO, Edward Sanda si Nadir si-au unit fortele in ultima luna din an si lanseaza piesa „Mai buni (nu doar de Craciun)„.

„Asteptam Craciunul cu nerabdare pentru ca aceasta sarbatoare ne gaseste alaturi de familie, inconjurati de multa dragoste si pace. Dar de ce sa se intample asta doar de Craciun, cand putem face o sarbatoare din fiecare zi? ‘Mai buni (nu doar de Craciun)’ este manifestul nostru pentru fapte si ganduri bune, 365 zile din an” – JO.

„Am compus piesa asta alaturi de colegul meu Sandri, cu gandul la caldura din sanul familiei, cea de acasa si cea muzicala, care ne insoteste nu doar de sarbatori, ci pe tot parcursul anului. Alaturi de Jo si Nadir vrem sa va molipsim si pe voi cu ea si voi, la randul vostru, sa o raspanditi mai departe, prin fapte bune, constant, catre toti cei din jur”, declara Edward Sanda.

„‘Mai buni, nu doar de Craciun’ este mesajul pe care il transmitem prin aceast cadou muzical si prin care va invitam pe toti sa faceti gesturi frumoase fata de semenii vostri, in fiecare zi din anul care vine”, adauga Nadir.

Jo a ajuns in clasamentul difuzarilor cu cel mai nou single al sau, Cu un picior in rai, dupa ce la inceputul anului am ascultat-o cu Mesajul meu si dupa ce a ajuns in topul celor mai difuzate piese din 2015 cu Nimeni nu-i perfect, un featuring cu George.

Nadir se bucura de succes alaturi de proiectul Havana, impreuna cu Alexandra Stan bifand un succes cu single-ul Ecoute, iar recent, el a venit si cu un single solo, 100 de aventuri.

Cum vi se pare aceasta piesa de sarbatori?