Dennis Sheperd & Liuck feat. Lady V – Glass House (videoclip nou)

Mereu in cautarea hitului vocal trance, Dennis Sheperd are un nou single care poate intra in categoria „slagarelor” trance ale finalului de an, alaturi de Liuck si Lady V.

„Glass House” este, dupa spusele lui Dennis Sheperd, cel mai puternic release din acest an, colaborand pentru acest nou single cu italianul Liuck si cu Lady V, o vocalista pe care o cunoastem in special datorita pieselor produse cu Markus Schulz. Ea este inconfundabila si domina atat piesa, cat si videoclipul!

„Glass House” are deja suportul lui Armin van Buuren, Markus Schulz si Lange, toti acesti DJ-i incluzand aceasta colaborare vocal trance in cele mai recente emisiuni radio. Daca piesa a fost lansata saptamana trecuta la High Contrast Recordings, videoclipul nu are mai mult de 24 de ore.

V-am oferit multe piese spre auditie de la Dennis Sheperd de-a lungul timpului, incepand cu „Freefalling 2013” (un vechi hit actualizat) si terminand cu „Across The Pond”, ultima colaborare cu Liftwalkers. Insa niciuna dintre acestea nu s-a ridicat la nivelul succesului inregistrat de „Fallen Angel”, hit care s-a numarat printre piesele trance ale anului 2011.

Frumos videoclipul?