Colaborare surpriza intre Armin van Buuren, Vini Vici si Hilight Tribe, intitulata „Great Spirit”

Armin van Buuren ne demonstreaza inca o data ca ii place sa se joace, colaborand cu exponentii psy-trance Vini Vici si Hilight Tribe pentru „Great Spirit”, o surpriza pe care ne-a pregatit-o pentru finalul acestui an.

Ca niciodata, in aceste 3 luni ale ultimului an, Armin van Buuren ne-a aratat ca „don’t be a prisoner of your own style” (nu fi prizonierul propriului stil) ii caracterizeaza foarte mult muzica. Dupa ce a lansat albumul deep & progressive Club Embrace, acesta urca tempo-ul cu cel putin 10 masuri BPM pentru „Great Spirit”, surprinzatoarea colaborare psy-trance cu Vini Vici si Hilight Tribe.

Armin van Buuren vs. Vini Vici feat. Hilight Tribe – Great Spirit (colaborare noua)

„Great Spirit” a debutat la Amsterdam Dance Event 2016, unde Armin van Buuren si-a deschis setul de pe Amsterdam Arena cu aceasta bucata psy-trance. De altfel, noi ne asteptam sa auzim colaborarea cu Vini Vici si Hilight Tribe de obicei pe final de set. Productia este deja inclusa pe compilatia ASOT Year Mix 2016, in ciuda faptului ca aceasta piesa era nelansata si aproape necunoscuta la data anuntarii tracklistului.

Debutand in 2013, perechea Vini Vici si-a facut loc pe scena trance si a inceput sa fie o prezenta tot mai frecventa in seturilor DJ-ilor trance, „The Tribe” facand ravagii anul trecut. Totodata, Hilight Tribe a dat lovitura anul acesta cu „Free Tibet”. Armin van Buuren a simtit bine momentul, iar colaborarea cu acesti 2 exponenti ai genului psy-trance este o intarire a declaratiei sale ca nu ii este frica de 138. ­čÖé

Cum vi se pare muzica psy-trance?