Kanye West ii ataca pe Beyonce si Jay Z

Kanye West are ceva de impartit cu toata lumea zilele acestea. Intr-un concert recent, rapperul a avut un adevarat meltdown, in care i-a atacat pe Beyonce si pe Jay Z, pentru ca apoi sa plece de pe scena.

Entertainer Kanye West arrives at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala in New York, May 2, 2016.    REUTERS/Lucas Jackson/File Photo - RTX2UAVH
Entertainer Kanye West arrives at the Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala in New York, May 2, 2016. REUTERS/Lucas Jackson/File Photo – RTX2UAVH

Rapperul a acuzat-o pe Beyonce ca si-a conditionat participarea la premiile muzicale de castigarea trofeului la categoria Best Video, unde si Kanye era nominalizat, pentru ca apoi sa il traga de maneca pe Jay Z pentru ca nu il suna. Dupa toata aceasta poveste, rapperul s-a enervat si a plecat de pe scena, cu doar trei piese oferite publicului platitor de bilete.

Povestea se complica si mai mult de aici. Kanye West si-a anulat restul de 21 de concerte din S.U.A., iar reprezentantii artistului nu au oferit explicatii suplimentare. Nu e pentru prima oara cand Kanye are ceva controversat de spus, dar se pare ca de data aceasta povestea e chiar mai grava, pentru ca exista deja stiri cum ca rapperul a fost internat la Los Angeles pentru o evaluare psihiatrica.

Daca asa stau lucrurile, ar explica, macar partial, comportamentul pe care Yeezy l-a avut in ultima perioada, atacandu-si inclusiv partenerul de business. Kanye a declarat cu alte ocazii ca motivul pentru care noi nu avem inca un Watch the Throne, adica o colaborare intre el si Jay Z, ar fi din cauza conflictului dintre Apple si Tidal, platforma de streaming patronata de Jay Z.

Ce ziceti de toata povestea asta? Exista si o doza de adevar in ce zice Yeezy?