Delia- Fulg (videoclip nou)

Daca zilele acestea s-a asezat prima zapada peste Romania, iata ca astazi Delia se transforma in Alchimista Zapezii in videoclipul metafora despre unicul si complexul Fulg.

dww-sold-out-1

“Fulg” este o poveste de iarna scrisa in plina… vara! E un cantec de dragoste invaluit in zapada. Eu il vad ca pe un mesager al iubirii. Cand ninge, mereu imi imaginez cum fulgii vin sa acopere pamantul cu iubire, e o asociere personala. Videoclipul este minunat si reuseste sa cuprinda starea piesei cu usurinta. E ca un taram fermecat in care ia nastere fulgul, totul intr-un proces mirific”, declara Delia.

„Fulg” este o noua piesa extrasa de pe albumul „Deliria”, lansat in luna aprilie a acestui an, in cadrul show-urilor „Welcome to Deliria”, de la Sala Palatului. Melodia este compusa de catre Delia si orchestrata de Alex Turcu si Michael Massier – ambii membri in #bandulmirific.

Delia a ajuns din nou in topul difuzarilor cu single-ul Cine m-a facut om mare, o alta piesa inclusa pe albumul Deliria, dupa 1234 si Ce are ea.

Voi mergeti la concertul Deliei?