Damian & Brothers feat. Smiley – In statie la Lizeanu (graphic video)

Damian & Brothers impreuna cu Smiley au transformat cunosc utul cantec de petrecere “In statie la Lizeanu” intr-o piesa extrem de actuala cu un sound urban si foarte modern.

15036756_1784736158451707_2146214266630685822_n

Damian Draghici: “Iubesc piesa asta de cand eram copil, sper sa o iubiti si voi!”

Smiley: “Este un proiect inedit la care am lucrat cu placere si care ne-a stimulat creativ atat pe mine cat si pe toti oamenii de la Hahaha Production care sunt implicati in productia acestui album.”

In 2016, Damian Draghici, leader-ul si fondatorul trupei, decide sa schimbe sunetul Damian & Brothers si introduce printre instrumentele traditionale lautaresti elemente de rock, cum sunt chitara electrica, basul electric, tobele de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues.

Piesa In statie la Lizeanu feat. Smiley face parte de pe albumul Damian & Brothers – Gypsy Rock (Change or Die). Materialul a fost creat, produs si coordonat de Damian Draghici; producatorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania; producatorii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production.

Cum vi se pare aceasta colaborare?