Carla’s Dreams – Ne bucuram in ciuda lor (videoclip nou)

Carla’s Dreams vin cu o piesa diferita de ceea ce ne ofera baietii de obicei. Ne bucuram in ciuda lor e un track in care mentioneaza stereotipiile de care ne lovim in fiecare zi si cum generatia noua percepe lucrurile altfel.

carlas

Carla’s Dreams opteaza pentru un final de piesa foarte in forta, numai bun pentru a sublinia mesajul pe care chiar ei l-au scris pe Facebook odata cu lansarea piesei: Pentru ca uneori e bine sa te bucuri indiferent de circumstante.

Carla’s Dreams domina in continuare topul celor mai difuzate piese romanesti cu cel mai recent single, Imperfect. Oricum, inca de la inceputul anului baietii s-au regasit in topuri cu hitul Sub pielea mea, care le-a adus o gramada de comentarii intai datorita veersurilor si apoi datorita videoclipului provocator. A urmat single-ul Acele, care a ajuns si el recent pe masa discutiilor de la CNA, iar cand nu fac hituri pentru ei compun pentru altii. E cazul pieselor Amintiri, lansat de Nicoleta Nuca si Nu caut iubiri, un featuring intre Ruby si Uzzi.

Ce ziceti de videoclipul celor de la Carla’s Dreams?