Beyonce, super live la premiile muzicii country (video)

Beyonce a ajuns si la cel mai importat eveniment din muzica country – CMA Awards – si a cantatDaddy Lessons alaturi de trupa Dixie Chicks, care pentru fanii genului nu are nevoie de nici un fel de prezentare.

beyonce-dixie-chicks-cma-2016

De altfel,  Dixie Chicks, o trupa care exista de peste 20 de ani in peisajul muzical american, nu canta pentru prima oara aceasta piesa, in cadrul concertelor au venit cu versiunea lor pentru hitul lui Beyonce, alaturi de alte coveruri dupa track-uri pop sau rock

Momentul a starnit si unele reactii negative, unele voci contestand prezenta lui Beyonce la acest show si anuntand ca vor boicota evenimentul. Cu sau fara hateri, Beyonce si The Dixie Chicks, au pus in scena un super moment live, asa cum ne si asteptam de la Queen B.

Chiar daca nu e un single oficial, Daddy Lessons a ajuns in Hot 100, la fel ca toate piesele incluse pe albumul Lemonade. De alfel, pe acest material, avem o variatate de stiluri muzicale cu care Bey a experimentat, iar cel country i se potriveste la fel de bine ca R&B. In plus, varianta cantata alaturi de Dixie Chicks are si o versiune oficiala pe care o puteti asculta mai jos.