Cat a vandut noul album Lady Gaga?

Lady Gaga a bifat inca un album care a ajuns pe prima pozitie in Billboard 200, dar se ridica Joanne la nivelul vanzarilor pe care l-a avut cu precedentele materiale?

gaga-doc-joanne-tgj-1-600x898

Joanne a fost lansat pe 21 octombrie, iar in prima saptamana a reusit sa vanda peste 200 de mii de copii, ceea ce e mult mai bine decat predictiile initiale care spuneau ca va vinde undeva la 180 de mii. Insa, daca e sa comparam cu precedentele albume lansate de Mother Monster, Born This Way fiind vandut in peste un milion de copii in prima saptamana, insa e mai aproape de vanzarile pe care le-a inregistrat cu ARTpop.

Lady Gaga a fost intr-o adevarata perioada de promovare a noului album, a aparut la SNL, apoi a bifat o aparitie la Carpool Karaoke si in plus, s-a aflat in turneul Bud-Light prin barurile din Los Angeles. Primul single lansat oficial a fost Perfect Illusion, care a reusit sa ajunga in Billboard Hot 100, iar urmatorul single promovat va fi A-Yo. Pana acum, albumul a primit review-uri mixte din partea celor din industrie, fiind comparat cu un bufet suedez- putin din fiecare, cantatite si mai putina calitate.

Ce ziceti de aceste cifre?