Novaspace feat Joseph Vincent – Since You’ve Been Gone (videoclip nou)

Dj-ul si producatorul american, Novaspace, recent premiat cu discul de platina, pentru numarul record de difuzari, dar si Sirius Bpm in 2015 Redefined, revine cu videoclipul noii lui piese Since You’ve Been Gone.

a014_c033_01016g_001_r3d_still002

Single-ul este o colaborare cu Joseph Vincent, o voce extraordinara, care a reusit sa cucereasca inimile ascultatorilor din intreaga lume. Artistul este originar din Filipine, iar talentul acestuia a fost perfect incadrat in proiectul pe care Novaspace l-a construit, atat pentru publicul din Romania cat si cel de peste hotare. Totodata, acesta joaca in cateva reality show-uri, din America, precum „Mr personality” sau „Road to blue skies”.

Aspectul cel mai interesant il reprezinta echipa din spate, si anume Markus Schulz si Adina Butar, care manageriaza prospatul proiect lansat. Mai mult de atat, cantareata noastra, Adina, a contribuit si la scenariul videoclipului, filmat in Los Angeles, in care este evidentiata povestea de dragoste dintre solist si protagonista. In plus, Adina a colaborat cu Novaspace pentru piesa Stuck in the Shadow.

Cum vi se pare acest proiecct?