A & Z vs. KeyPlayer – The Final Chapter (piesa saptamanii in emisiunea lui Armin van Buuren)

Daca zilele trecute v-am oferit spre auditie noua colaborare a romanului BluSkay, acum e randul partenerului sau KeyPlayer sa ne incante cu ASOT „Tune Of The Week”.

armin-van-buuren-keyplayer

Se pare ca bifarea periodica a titlurilor saptamanale din emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren de catre producatorii trance romani a devenit deja o obisnuinta, iar asta ar trebui sa ne onoreze. Acum e momentul romanului KeyPlayer sa se laude cu „piesa saptamanii” in ASOT, o colaborare cu A & Z intitulata „The Final Chapter”.

Tune of the week: A & Z vs. KeyPlayer – The Final Chapter

Nu stim daca „The Final Chapter” este un indiciu ca aceasta ar fi ultima piesa produsa impreuna de KeyPlayer si A & Z, dupa „Drosia” si „Severity” la Blue Soho, respectiv „Never Forget” la ASOT (Armada) si chiar ne-ar placea ca aceasta sa fie doar presupunerea noastra. Iata ca cele 2 nume se afla deja la cea de-a patra colaborare. Anterior, „Never Forget” si „Severity” au fost Future Favorite in ASOT.

Claudiu Adam (KeyPlayer) este din Sighisoara si, chiar daca acum s-a stabilit in San Antonio, Texas, SUA, vine destul de des si acasa, in Romania. De exemplu, asta-vara l-am vazut la Untold Festival, bucurandu-se de setul maraton al lui Armin van Buuren in mijlocul familiei noastre trance. Respect, maestre!

Cu cine ati mai vrea sa colaboreze KeyPlayer?