Lady Gaga canta la SuperBowl 2017!

Dupa mai multe speculatii, NLF a confirmat ca Lady Gaga va canta in pauza de la Super Bowl. Editia de anul viitor va avea loc pe 5 februarie in orasul natal al lui Beyonce, Houston.

14369033_682324881933342_2860694758848724992_n

Cei de la Federatia de Fotbal au negat initial zvonul ca Lady Gaga va face show in pauza celui mai important eveniment sportiv de la americani, insa acum au anuntat pe Twitter ca Mother Monster va fi starul principal. Gaga nu e straina de eveniment, pentru ca anul acesta a cantat imnul inainte de inceperea jocului, iar in pauza Beyonce a uimit pe toata lumea si le-a furat showul celor de la Coldplay, anuntati ca healineri.

Ne asteptam de la Lady Gaga sa faca un super show, la fel cum procedeaza cu toate concertele sale si mai mult ca sigur va include noul ei single, Perfect Illusion in setlist. De altfel, momentul se potriveste foarte bine cu lansarea albumului Joanne si nu e deloc surprinzator, pentru ca majoritatea artistilor care canta la Super Bowl ori au ceva de promovat dupa eveniment, ori vor sa ajute la cresterea vanzarilor unui material lansat inainte.

E o reteta de care toata lumea e constienta, inclusiv cei de la NFL, care in urma cu doi ani chiar s-au gandit sa ii puna pe artisti sa plateasca pentru a aparea in cadrul show-ului, dar au renuntat rapid la acest proiect.

Cum vi se pare alegerea celor de la NFL? Ce va asteptati de la Gaga?