Jorge Gonzalez – Tu boquita (piesa noua)

Cantaretul spaniol Jorge Gonzalez vrea sa cucereasca Romania cu ritmurile caliente si cea mai seducatoare piesa – „Tu Boquita”, prima lansata in Romania, alaturi de Cat Music.

jorgeg_cover

Carismaticul Jorge Gonzalez a luat cu asalt Spania odata cu participarea in cadrul emisiunii „La Voz” (Vocea Spaniei), unde s-a clasat pe locul 2 in finala. Primul lui single, „Diquelame”, a primit discul de aur, un succes care s-a concretizat in peste 80 de concerte intr-un timp scurt.

Single-ul „Tu Boquita” este compus de catre Omar Secada si Andy Robert, in studiourile Happiness Production si inseamna prima colaborare a lui Jorge cu echipa de management a trupei Mandinga. Piesa va fi lansata simultan in 3 tari: Romania, Spania si Mexic.

Pana la single-ul „Tu Boquita”, Jorge Gonzalez a avut numeroase aparitii si interpretari live remarcabile, inca de la 17 ani. Varianta lui pentru piesa „Lucia” a starnit numeroase reactii, iar artistii ca Alejandro Sanz si Joan Manuel Serrat l-au felicitat pentru interpretare. In 2015, Jorge a facut parte din juriul emisiunii de talente pentru copii – „Pequeños gigantes”, iar in 2016 a participat alaturi de familia sa in cadrul reality-show-ul „Gipsy Kings”.

Cum vi se pare piesa lui Jorge Gonzalez?