TWO feat. Theea – Fantoma din viitor (videoclip nou)

Baietii de la TWO (Mihai Gruia si Sorin Brotnei) au facut echipa cu Theea si lanseaza single-ul si videoclipul „Fantoma din viitor„, o piesa cu un mesaj motivational, despre implicatiile relatiilor din trecut care bantuie prezentul.

fantomaweb

La intrebarea De ce fantoma din viitor?, Mihai Gruia a raspuns ca „Piesa contureaza urmele unei povesti de dragoste incheiate, lasate in trecut, dar care, se manifesta in toate planurile din prezent. ‘Fantoma din viitor’ este o piesa despre prezenta si manifestarea constanta a trecutului care afecteaza, in mod inevitabil, viitorul.”

„Fantoma din viitor este o piesa despre genul de relatie care, desi s-a intamplat demult, afecteaza toate relatiile din prezent, genul de relatie unde pierzi notiunea timpului deoarece granita dintre amintire si prezent devine fragila si nici macar tu nu mai stii cine esti. Este despre persoana care nu vrea sa te lase sa o uiți niciodata”, a declarat Theea.

Productia piesei este semnata de catre DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), care au la activ semnate mai multe producții de succes cu cei mai importanți artisti din Romania si internationali si este compusa impreuna cu Theea. Ei nu se afla la prima colaborare, impreuna au mai lansat si piesa Yalla Habibti, iar TWO au mai venit cu piese ca Once in a Lifetime sau You and I.

Cum vi se pare piesa? Are sanse sa intre in vreun playlist?