Dr. Mako & Friends – Luna feat Kalif (piesa noua)

Dupa piesele lansate alaturi de Oana Radu, cu milioane de vizualizari pe YouTube, Dr Mako lanseaza o piesa in colaborare cu trupa Friends & Kalif.

lunapatrat

Piesa „Luna” este compusa de catre Dr Mako, iar versurile sunt scrise alaturi de Kalif.

„Am facut o piesa reggae, cu mult balans, care s-a imbunatatit precum vinul – odata cu trecerea timpului :)), prin upgrade-ul adus de catre Kalif in partea de rap, de catre Cristi Tarcea si Alin Puscas la productie. ‘Luna’ este cantata de Alina Statie, solista trupei Floarea Soarelui din Bals – o descoperire foarte placuta pentru mine!”, declara Dr. Mako

Dr. Mako si Oana Radu au inceput colaborarea in 2014, odata cu lansarea mega-hitului “Tu”, care are peste 28 de milioane de vizualizari pe YouTube. De atunci si pana in prezent, cei doi artisti au lansat single-urile “Ea a fost prima” (feat Pacha Man) si “Dragostea-i nebuna” si „Stai”. Dr. Mako este printre compozitorii pieselor pe care le-a lansat alaturi de Oana.

Kalif a lansat recent single-ul solo „Esemes de amor”, compus alaturi de baietii de la Golden Boy Society, iar la inceputul verii a colaborat cu Betty pentru piesa „Inima, cu sute de mii de vizualizari pe YouTube. Friends (trupa rock „Floarea Soarelui” din Bals) este formata din Alina Statie – voce, Marius Stanescu – chitara, Razvan Matei – bass si Alin Gheorghe – percutie.

Ce impresie v-a facut piesa asta?