The Weeknd feat. Daft Punk – Starboy (single nou)

The Weeknd colaboreaza cu francezii de la Daft Punk pentru cel mai nou single al sau, Starboy. Cu ocazia acestei lansari, artistul canadian anunta si un nou album si o schimbare de look.

the-weekend-starboy-thatgrapejuice-600x600

Viitorul material de studio al artistului poarta titlul Starboy, iar coperta discului ni-l prezinta fara dread-urile pe care le avea pana acum si cu o privire incisiva, care iese din contrastul albastru- rosu al artwork-ului realizat de fotograful Nabildo.

Starboy va include 18 piese si va fi lansat oficial pe 28 noiembrie si a fost produs de echipa responsabila pentru House of Balloons.

“I think it’ll be the best-sounding album I’ve ever done. It’s hard to label the sound because, when I first came out, nobody would label it R&B. I just want to keep pushing the envelope without it feeling forced.”

Anul trecut, The Weeknd a dominat efectiv topurile. Albumul sau, Beauty Behind the Madness, a debutat pe prima pozitie in Billboard 200, iar single-urile Can’t Feel My Face sau The Hills au ajuns pe primele pozitii in Hot 100. In plus, artistul a fost si nominalizat si la Premiul Oscar pentru piesa Earned It, inclusa pe coloana sonora a filmului Fifty Shades of Grey.

Va place noul single The Weeknd?