Fly Project feat. Andra – Butterfly (videoclip nou)

Fly Project si Andra sunt cel mai suprinzator featuring al anului. Una dintre cele mai iubite artiste de la noi colaboreaza cu baietii pentru piesa Butterfly, care apare direct cu un videcolip regizat de Alex Ceausu.

music-picture11

„Noi aveam piesa „Butterfly” in studio, era hotarat faptul ca va fi urmatorul single Fly Project, asa ca i-am propus Andrei sa fie vocea pe care o cautam pentru ca piesa sa fie exact cum ne-am imaginat si asa a fost” spune Tudor.

Videoclipul este opera regizorului Alex Ceausu, care si-a imaginat un scenariu plin de dragoste, sexy si expresiv, intr-un cadru original american, in care personajele principale sunt Edi Gathegi, cel mai la moda actor Hollywoodian in acest moment, cunoscut in Romania pentru seria Twilight, rolul principal negativ in serialul The Blacklist si o serie de filme seriale ca StartUp, Redemption, Pimp, Ravens Watch sau Monumental, alaturi de iubita lui, Adriana Marinescu, model in America si fosta dansatoare Fly Project.

„Am fost foarte incantata de propunerea Fly Project, a venit la momentul perfect. Mi-a placut piesa, imi place sa lucrez cu ei, de altfel nu e prima colaborare. Suntem prieteni vechi si ii apreciez mult pentru talentul si ambitia lor. Sunt pusa pe treaba: dupa piesa „Butterfly”, abia astept sa lansez noul meu single” declara Andra.

Fly Project nu se afla la prima colaborare pe anul acesta, i-am mai ascultat alaturi de Misha pe Jolie, iar pentru Nicole Cherry au produs track-ul Cine iubeste. Andra, in schimb, a lansat piesa Why, dupa ce a dominat topurile alaturi de David Bisbal cu hitul Without You.

Cum vi se pare colaborarea lor? Ajunge pe radio?