Doddy – Pe ochi frumosi (videoclip nou)

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat ieri primul album din cariera, intr-un format inovator in industria muzicala din Romania: 10 piese + 10 videoclipuri. Si daca ieri a lansat in premiera cu Urban.ro prima piesa din acest proiect, insotita de videoclipul „Paranormal”, Doddy vine azi in atentia fanilor sai cu single-ul „Pe ochi frumosi”.

unnamed7

Albumul “De la zero” este produs in studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate in Petrosani – orasul natal al artistului, pe valea Jiului si in Bucuresti, de catre regizorul Richard Stan.

“ Titlul celui de-al doilea single al albumului meu video, “ De la zero”, este “Pe ochi frumosi”, si la fel ca zicala, exprima „fara niciun efort”. Eu am muncit din rasputeri si o fac in continuare pentru a-mi castiga existenta, in timp ce altii s-au nascut cu viitorul asigurat. Culmea e ca tot cei care au primit totul „Pe ochi frumosi” sunt cei care se vaita mereu, vor mai mult si n-ai sa-i vezi vreodata multumiti. Sa nu mai discutam despre femeile care aleg sa isi vanda frumusetea, tot pentru avere si avutie”, declara Doddy.

Ce ziceti de noua piesa Doddy? Dar de ideea lui?