Ariana Grande vine cu o continuare pentru piesa Knew Better, inclusa pe cel mai recent album al ei,Dangerous Woman.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 08:  Ariana Grande Visits "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" at Rockefeller Center on September 8, 2016 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images for NBC)
NEW YORK, NY – SEPTEMBER 08: Ariana Grande Visits „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” at Rockefeller Center on September 8, 2016 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for NBC

Knew Better era doar „jumatate” de piesa, iar pentru parte a doua Ariana Grande vine cu restul, o completare pe care fanii au tot cerut-o. Si ca orice artist care vrea sa ramana in gratiile celor care o apreciaza, Ari s-a conformat, ocazie cu care a starnit si niste comentarii, pentru ca piesa ar putea face referire la fostul iubit, Big Sean si actualul – Mac Miller.

Cel de-al treilea album semnat de Ariana Grande a aparut in luna mai a acestui an si a dat piese caInto You si Side to Side, a carei promovare a inceput recent. Materialul purta initial un alt nume si fusese promovat prin intermediul single-ului Focus, dar pentru ca impactul acestui a fost scazut, cantareata a schimbat macazul, mai ales dupa succesul urias pe care il avusese alaturi de Iggy Azalea si Problem.

Va place continuarea la Knew Better?